Hyppää suoraan sisältöön

NUISKU-kurssien maksu- ja peruutusehdot

Kurssimaksu maksetaan ennen kurssin alkamista. Lähetän kurssitiedotteen mukana laskun, jossa on maksamiseen tarvittavat tiedot. Pyydän, että kirjoitat maksaessasi viestikenttään kurssilaisen nimen, jotta tiedän, kenen kurssimaksu on.

Ilmoittautuminen on sitova. Jos kuitenkin joudut peruuttamaan ilmoittautumisesi, ilmoita siitä viipymättä minulle osoitteeseen eeva@hoksaa.net, jotta voin tarjota vapautunutta paikkaa jollekulle muulle. Kuittaan peruutuksen aina vastausviestillä. Peruutukseksi ei kelpaa osallistumismaksun maksamatta jättäminen tai kurssilta pois jääminen.

Jos teet peruutuksen alle 14 päivää ennen kurssin alkua tai jätät tulematta kurssille perumatta, kurssimaksu on maksettava kokonaisuudessaan. Jos joudut peruuttamaan kurssin vakavan sairastumisen vuoksi, voidaan sopia kurssimaksun palauttamisesta, vaikka peruutus tulisikin määräajan jälkeen. Siinä tapauksessa sinun on esitettävä sairaudesta lääkärintodistus. Jos osallistuminen estyy tai peruuntuu kesken kurssin, kurssimaksua ei palauteta.

Pidätän oikeuden peruuttaa kurssin esimerkiksi vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Jos minä joudun peruuttamaan kurssin, palautan kurssimaksun kokonaisuudessaan.

sivun alkuun|etusivulle |